Werkgroeplid worden ~ Webdesign ~

Om als werkgroep wat meer inkomsten te genereren zodat we in de toekomst wat meer leuke dingen kunnen organiseren leek het ons een leuk idee om websites aan te bieden. Deze ontwerpen kunnen worden gekocht en worden gebruikt voor de website van een cattery, maar natuurlijk ook andere onderwerpen. Ook kan een webiste geheel naar eigen wens worden ontworpen wanneer de hier gepresenteerde ontwerpen niet de eigen smaak zijn. De opbrengst gaat dan in de kas van de werkgroep en zo hopen we wat meer financiele middelen te kunnen opdoen, waarmee we enkele toekomstplannen zouden kunnen gaan uitvoeren.

De ontwerpen:

* Ontwerp 1: De foto wordt aangepast door een persoonlijke foto. Natuurlijk wordt de eigen catterynaam geplaatst en worden de buttons geplaatst die u wilt.

* Ontwerp 2:  Bij dit ontwerp wordt de eigen catterynaam geplaatst en ook hier worden de buttons geplaatst die u wilt.

Wat zijn de mogelijkheden:

* Optie 1: Aankoop van enkel een ontwerp. Hierbij krijgt u een origineel ontworpen website op CD thuisgestuurd (Een ontwerp wordt slechts 1 keer verkocht en blijft dus uniek). Het is dan aan u om de individuele pagina's invulling te geven doormiddel van tekst, foto's en links.

* Optie 2: Aankoop van een ontwerp met daarbij de gehele invulling van de website. U levert hiervoor de tekst en foto's aan die u graag terug wilt zien op uw website. De foto's kunnen dan eventueel nog zo worden bewerkt dat ze helemaal bij de website passen. U krijgt dit geheel dan op CD thuisgestuurd. Uiteraard kunt u hier in de toekomst zelf nog wijzigingen in aanbrengen.

* Optie 3: Ook is het mogelijk een website te laten ontwerpen geheel naar eigen idee. Ook hierbij kan de website geheel worden opgebouwd als u dit zou willen.

Wat zijn de kosten:

* Optie 1: Kosten van een ontwerp zijn 15 euro.
* Optie 2: Kosten van een ontwerp en opbouw zijn 25 euro.
* Optie 3: Kosten zijn afhankelijk van de wensen, neemt hiervoor contact op met de werkgroep.

Heeft u interesse in een van de ontwerpen of wilt u er een naar wens laten maken neemt u dan contact op met de werkgroep.